İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ AŞIK VEYSEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ

2. DÖNEM BİRİNCİ SINAV TAKVİMİ

Şbt

MARMARA ÜNİVERSİTESİ / MARMARA FLÜT ORKESTRASI FLÜT YARIŞMASINDA DERCEYE GİREN ÖĞRENCİMİZ EDA MELİKE TINAZ'IN BAŞARISINI  KUTLARIZ

Şbt

DİJİTAL GAZETE İÇİN

Ock

Flüt Öğretmenimiz Melek DALLI ve öğrencilerinden oluşan E-twinning ekibine çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Okul Meclis Başkanı Seçimlerimiz Tamamlandı. sonuç olarak öğrencileriizden Doğa GÜLER okulumuz Meclis Başkanı seçilmiştir. Kendisine başarılar dileriz.

Haz

Nevşehir Kültür Müdürlüğü, Nevşehir Güzel Sanatlar Lisesi ve okulumuzun düzenlediği "Kapadokya'da Türk ve Batı Ezgileri" isimli ortak projemiz kapsamında Göreme Paşabağları Ören yerinde düzenlediğimiz orkestra konsetrimiz ve resim çalışmalrımız başarı ile tamamlanmıştır. Orkestra Öğretmenlerimiz Pınar Çıtak, Melek Dallı ve Ahmet Fuat Felek, Resim Öğretmenimiz Necla Sağlam, Proje ekibi öğretmenleri Gökhan Yazıcı, Pınar Negiz Var ve Yasin Dönmez ile Okul Müdürümüz Sayın Celal Budak'ın katıldığı organizasyona 86 öğrencimiz sertifikalarını alarak 2022-2023 yılı etkinliklerini gerçekleştirmiştir.